ponedeljek, 3. avgust 2009

ahh.


spet neki delam. nevem tocn kaj. baje poslusam musko pa spet tipkam. ..
mal se smejim folku na razlicnih forumih pa se jim čudm. usak ma pac drgacno mnenje sam kar je preveč je pa preveč . [ za primer uzamem RBD fane ] , pa ne da bi jih kej kritizerala. ..
Na ku*** mi grejo tisti k neki toučejo čez Majkla Đeksona sej ni člouk sam kriu da je biu pač umetn, pač tk je čutu da mora bit in je biu. ne pa da tisti k ga ne marajo najbl govorijo sabe stvari. Zame je biu legenda in še je .. pa najbrs ne sam zamene. Pa to sam zarat tega ker ma take muske da se zjokam ob nekaterih. ˙[ You are not alone, We are the world, Heal the world... ]. čeprou pa ostajajo tut muske k sam šejkaš [Billie Jean, Bad , Beat it.. ].Ne razumem La Toye k zdej na svojmu blogu objaula kako ji je žou za Majkla - hinauka je. ! Pred neki leti k so bli njegovi froci se mlajši pa so ga usi obtožval da je kao pedofil, ona ga je obtožla. zdej pa take. SRAM JO BODI !
Jahhh evo takle je.
Zdej kokr veste grem najbrs u nedelo na morje. in z Uršš se že menmo da mormo bit skup na morju . ! in tko tut bo [ če bo sreca ] ! <33

1 komentar: